Beckham vrea copil de Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham şi fiica sa, Harper - FOTO: Facebook

Victoria Beckham (38) şi soţul ei, David (37), vor să devină părinţi pentru a cincea oară. Cei doi îşi doresc să profite de semnificaţia Jocurilor Olimpice desfăşurate în această perioadă pentru a concepe încă un copil.

,,Amândoi sunt patrioţi şi le-ar plăcea mult dacă Victoria ar rămâne însărcinată cât timp sunt la Londra pentru Olimpiadă, mai ales că acesta este şi anul Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a“, a declarat un prieten al fotbalistului.

,,Ceilalţi copii au fost concepuţi în alte regiuni, iar cuplul vrea ca măcar o sarcină să poarte «simbolul» britanic“, a adăugat sursa.

Potrivit publicaţiei britanice ,,Daily Star“, motivul pentru care cuplul îşi mai doreşte un copil are la bază semnificaţia numerică. ,,Întotdeauna şi-au dorit cinci copii, pentru a fi o familie completă de şapte membri, numărul lor norocos“, a dezvăluit un apropiat. ,,Acesta este şi numărul purat pe triciu de David la Manchester United. Şi Victoria crede în simbolistică şi se raportează la cele cinci inele ale logo-ului olimpic, dar şi la faptul că în Spice Girls au fost cinci fete“, a adăugat acesta.

Victoria şi David Beckham mai au patru copii, Brooklyn (13 ani), Romeo (nouă ani), Cruy (şapte ani) şi Harper (un an).