Anne Hathaway credea că va ajunge ospătăriță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anne Hathaway sau Regina Albă din ”Alice în Țara Minunilor”

Actrița americană nu credea că va ajunge faimoasă și se vedea mai degrabă muncind în bar pentru a-și plăti datoriile din facultate.

Actrița americană Anne Hathaway a declarat că nu se aștepta să joace în filme, ci mai degrabă lucreze ca ospătăriță într-un bar, anunță agenția de presă "Europa Press".

Anne, pe care o putem admira în "Alice în Țara Minunilor", noua producție a regizorului Tim Burton, credea că după terminarea studiilor de actorie va fi nevoită să lucreze toată viața într-un bar pentru a-și plăti cheltuielile din facultate.

"Sunt uimită. Credeam că voi munci ca ospătăriță pentru a putea înapoia banii împrumutați", a declarat actrița, care nu credea că va ajunge faimoasă și va putea trăi din banii câștigați pe platourile de filmare.

"Mă simt ca și cum aș fi într-o școală de actorie. Am învățat drama, alături de Meryl Streep, iar acum pot învăța comedia, împreună cu Steve Carell. Este o nebunie", mai spus ea.

Acum Anne nici nu se gândește că va face altceva în viață. "Actoria este singurul lucru care mă interesează și, dacă va trebui să o fac în teatrul unei parohii, îmi va plăcea la fel de mult", a mai spus ea.

Ei place atât de mult munca sa, încât nu o interesează ce sacrificii va trebui să facă.

Vezi pe adevarul.es ce a trebuit să facă Anne pentru rolurile sale