Anne Hathaway credea că va ajunge ospătăriță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anne Hathaway sau Regina Albă din ”Alice în Țara Minunilor”
Anne Hathaway sau Regina Albă din ”Alice în Țara Minunilor”

Actrița americană nu credea că va ajunge faimoasă și se vedea mai degrabă muncind în bar pentru a-și plăti datoriile din facultate.

Actrița americană Anne Hathaway a declarat că nu se aștepta să joace în filme, ci mai degrabă lucreze ca ospătăriță într-un bar, anunță agenția de presă "Europa Press".

Anne, pe care o putem admira în "Alice în Țara Minunilor", noua producție a regizorului Tim Burton, credea că după terminarea studiilor de actorie va fi nevoită să lucreze toată viața într-un bar pentru a-și plăti cheltuielile din facultate.

"Sunt uimită. Credeam că voi munci ca ospătăriță pentru a putea înapoia banii împrumutați", a declarat actrița, care nu credea că va ajunge faimoasă și va putea trăi din banii câștigați pe platourile de filmare.

"Mă simt ca și cum aș fi într-o școală de actorie. Am învățat drama, alături de Meryl Streep, iar acum pot învăța comedia, împreună cu Steve Carell. Este o nebunie", mai spus ea.

Acum Anne nici nu se gândește că va face altceva în viață. "Actoria este singurul lucru care mă interesează și, dacă va trebui să o fac în teatrul unei parohii, îmi va plăcea la fel de mult", a mai spus ea.

Ei place atât de mult munca sa, încât nu o interesează ce sacrificii va trebui să facă.

Vezi pe adevarul.es ce a trebuit să facă Anne pentru rolurile sale

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite