Mama lui Dan Bălan a făcut show la „Vocea Ucrainei“ cu o piesă în limba română: cum a reacţionat cântăreţul, aflat în juriul emisiunii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bălan, alături de mama sa, Ludmila, pe scena „Vocea Ucrainei“ FOTO Captură video

Mama cântăreţului Dan Bălan a oferit un moment spectaculos la „Vocea Ucrainei“, emisiune în cadrul căreia artistul face parte din juriu, cu o piesă cântată în limba română.

La cei 62 de ani ai săi, Ludmila Bălan a făcut show la „Vocea Ucrainei“, unde a interpretat o piesă în limba română şi i-a impresionat pe cei prezenţi în sală.

Mama lui Dan Bălan a apărut pe scenă într-o ţinută all white, formată din rochie mini şi cizme lungi, peste genunchi, iar în momentul în care a văzut-o şi a ascultat-o, artistul s-a emoţionat şi, privind-o cu drag, a început să danseze şi să zâmbească.

La scurt timp, s-a ridicat de pe scaunul de jurat şi a mers pe scenă, alături de mama sa şi s-au îmbrăţişat, în timp ce colegii cântăreţului din juriu priveau emoţionaţi până la lacrimi. 

„În primul rând am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa şi, desigur, să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde. Haideţi!“, a spus Ludmila, care pe tot parcursul piesei a dansat energic pe scenă.

Pe final, Ludmila a mai oferit un moment de senzaţie. A cântat în timp ce toţi ceilalţi dansau pe scenă alături de ea.