Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în SUA: „Concurenţa de la Hollywood este acerbă, însă acest lucru nu mă sperie “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dinu a subliniat că nu a filmat nicio scenă sexy FOTO Arhivă personală Alexandra Dinu/ Facebook

Alexandra Dinu, în vârstă de 34 de ani, va debuta ca actriţă în Statele Unite ale Americii în această toamnă, odată cu premiera filmului „The Serpent’s Gift“, în care interpretează rolul principal.

Actriţa şi vedeta de televiziune Alexandra Dinu a dezvăluit că filmul, regizat de cineastul italian Roberto Leoni, este un thriller fantasy, precizând totodată că nu a filmat scene sexy. 

„Pot să vă spun doar că este un thriller fantasy. Sunt personajul principal şi vor fi multe efecte speciale. Nu am scene sexy. Am filmat timp de o lună în sudul Italiei alături de Guglielmo Scilla şi Valentina Reggio. Acest rol înseamnă o nouă provocare pentru mine. Filmul este în limba engleză, aşa că a fost o ocazie să reiau studiul şi să-mi perfecţionez cunoştinţele, fiind obişnuită să mă concentrez, în ultimii ani, doar pe limba italiană. După filmări pot spune că mi s-a deschis apetitul pentru astfel de pelicule“, a declarat Dinu pentru ziarul „ring“.

De asemenea, aceasta a vorbit, într-un interviu pentru revista „Unica“, despre impresia pe care i-a lăsat-o primul contact cu showbiz-ul de la Hollywood.

„Concurenţa de la Hollywood este acerbă pentru că te confrunţi cu cei mai buni din lume. Nu mă sperie însă acest lucru. Dacă te sperie Hollywoodul, înseamnă că meseria asta nu este pentru tine. Trebuie să fii conştient de ceea ce eşti, trebuie să realizezi că ai încă multe de învăţat şi trebuie să absorbi cât mai mult de la oamenii care te inspiră. E total greşit să pleci în America cu vise măreţe, cultivând acel «American Dream». Îţi poţi face singur rău. Cred că e mai inteligent să te duci şi să stai, să zicem, trei luni pe an acolo, să le cunoşti stilul de viaţă, să preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi să te întorci acasă şi să analizezi. Nu am crezut niciodată că America e locul perfect şi nu m-aş vedea locuind acolo o perioadă lungă. America îţi poate da totul, dar îţi poate lua totul. Este un joc, trebuie să-i cunoşti bine regulile pentru a-ţi gândi următoarea mutare“, a declarat Alexandra Dinu pentru Unica, citată de okmagazine.ro.