„Comedy Club“: Teo şi Badea te fac să râzi în a doua zi de Paşte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comedianţii Teo şi Dan Badea pot fi urmăriţi luni seară, de la ora 22.00, pe Comedy Central Extra

Comedianţii Teo şi Dan Badea vor fi gazdele celui de-al patrulea episod din seria „Comedy Club“, difuzată în fiecare luni, pe Comedy Central Extra.

După ce în episoadele anterioare i-am putut urmări pe Micutzu, Bordea, Costel, Vio, Radu Bucălaie şi Andrei Toni, a venit rândul altor doi comedianţi îndrăgiţi să-şi facă numărul de stand-up pe scena „Comedy Club“, în această seară, de la 22.00, pe Comedy Central Extra.

Claudiu Teohari, cunoscut drept Teo, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up comedy din România şi unul dintre veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio şi Costel, glumele, show-urile şi publicul de stand-up. Foarte rapid a apărut şi notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet. În a doua zi de Paşte, Teo vă va vorbi în stilul caracteristic despre „jungla“ traficului din Bucureşti.

Dan Badea este un actor şi producător cu o experienţă de peste zece ani. În 2007 s-a apucat de stand-up, devenind unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din România. Badea va transforma unul dintre cele mai uzuale treburi casnice - spălatul vaselor, într-un subiect de stand-up care cu siguranţă vă va aduce zâmbetul pe buze.

   „Comedy Club“: Teo vorbeşte despre „jungla“ traficului din Bucureşti

„Comedy Club“: Dan Badea face glume despre spălatul vaselor