Suspedarea lui Băsescu, "o fumigenă de vară"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercările de suspendare a preşedintelui sunt doar fumigene de vară, menite să genereze subiecte pentru mass-media, a declarat astăzi premierul Emil Boc.

Întrebat de ziarişti ce părere are despre suspendarea preşedintelui, Boc a spus: "Sunt fumigene de vară pentru a da oamenilor subiecte de discuţii şi mass-mediei subiecte de comendariu. Uitaţi-vă în istorie, mereu se repetă, dar cu alte date".

Boc a făcut aceste declaraţii la Ministerul Economiei, unde a participat la un comitet de analiză pe tema absorbţiei fondurilor europene.

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a depus la Senat o cerere prin care cere discutarea oportunităţii începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a depus la Senat o cerere prin care cere discutarea oportunităţii începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu. Totuşi, potrivit procedurii, pentru iniţiarea suspendării preşedintelui sunt necesare semnăturile a o treime din numărul parlamentarilor,. Citeşte aici mai multe despre demersul lui Dan Voiculescu.

Pentru a-l suspenda pe Traian Băsescu, Dan Voiculescu are nevoie de votul a cel puţin o treime dintre parlamentari. Cine susţine o astfel de iniţiativă? PSD declară că este iniportună o astfel de discuţie, iar UDMR se declarat total împotrivă. Află care este reacţia întregii clase politice.

În cazul unui referendum, tu cum ai vota?