Ponta: Diaconescu nu va mai călca prin Târgu-Jiu după 9 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta consideră că Diaconescu nu va mai trece prin judeţul Gorj după alegerile de duminică FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat marţi seară, la Târgu-Jiu, că este sigur că Dan Diaconescu, contracandidatul său în colegiul 6 Gorj pentru un loc în Camera Deputaţilor, nu va mai călca prin judeţ după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

„Dan Diaconescu nu ştie ce-l aşteaptă dacă l-a supărat pe primar. Cu mine-i mai mergea, dar dacă l-a enervat pe domnul Cârciumaru, într-adevăr nu doar că sigur n-o să-l aleagă nimeni, dar nici nu cred că mai calcă pe aici prin Târgu-Jiu. Eu vreau să vă spun însă că întotdeauna văd şi partea bună în toate lucrurile şi eu cred că duminică seara, la ora 21.00, toată ţara o să se uite să vadă ce s-a întâmplat, ce s-a votat, eu o să fiu aici la Târgu-Jiu şi o să pot să spun că şi în România şi mai ales la Târgu-Jiu, oamenii pot să meargă la vot pentru lucruri bune, pentru lucruri adevărate, adică exact unde am avut un contracandidat care a minţit cel mai mult şi a făcut toate relele din lume, ce nu mi-am imaginat niciodată. Ceea ce rămâne, rămâne rezultatul şi faptul că oamenii de treabă  - şi tineri, şi mai în vârstă, şi din diverse categorii sociale- pot să se gândească şi când merg la vot se gândesc la lucruri bune pentru oraşul lor, pentru ţara lor. Eu cred că e bine că-i dăm o lecţie, că începuse să uite de unde a plecat şi ce e cu adevărat şi eu sunt foarte mândru că tocmai oamenii din Târgu-Jiu o să-i dea lecţia aia. Vă zic eu sigur că nu mai calcă aici după 9 decembrie”, a declarat premierul la Târgu-Jiu.

Dan Diaconescu (PP-DD) şi Victor Ponta (USL) candidează pentru un loc de deputat în colegiul 6 Gorj. În acest colegiu, ARD l-a aruncat în luptă pe inginerul Nicolae Daviţoiu.