Ponta: Diaconescu nu va mai călca prin Târgu-Jiu după 9 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta consideră că Diaconescu nu va mai trece prin judeţul Gorj după alegerile de duminică FOTO Adevărul
Ponta consideră că Diaconescu nu va mai trece prin judeţul Gorj după alegerile de duminică FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat marţi seară, la Târgu-Jiu, că este sigur că Dan Diaconescu, contracandidatul său în colegiul 6 Gorj pentru un loc în Camera Deputaţilor, nu va mai călca prin judeţ după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

„Dan Diaconescu nu ştie ce-l aşteaptă dacă l-a supărat pe primar. Cu mine-i mai mergea, dar dacă l-a enervat pe domnul Cârciumaru, într-adevăr nu doar că sigur n-o să-l aleagă nimeni, dar nici nu cred că mai calcă pe aici prin Târgu-Jiu. Eu vreau să vă spun însă că întotdeauna văd şi partea bună în toate lucrurile şi eu cred că duminică seara, la ora 21.00, toată ţara o să se uite să vadă ce s-a întâmplat, ce s-a votat, eu o să fiu aici la Târgu-Jiu şi o să pot să spun că şi în România şi mai ales la Târgu-Jiu, oamenii pot să meargă la vot pentru lucruri bune, pentru lucruri adevărate, adică exact unde am avut un contracandidat care a minţit cel mai mult şi a făcut toate relele din lume, ce nu mi-am imaginat niciodată. Ceea ce rămâne, rămâne rezultatul şi faptul că oamenii de treabă  - şi tineri, şi mai în vârstă, şi din diverse categorii sociale- pot să se gândească şi când merg la vot se gândesc la lucruri bune pentru oraşul lor, pentru ţara lor. Eu cred că e bine că-i dăm o lecţie, că începuse să uite de unde a plecat şi ce e cu adevărat şi eu sunt foarte mândru că tocmai oamenii din Târgu-Jiu o să-i dea lecţia aia. Vă zic eu sigur că nu mai calcă aici după 9 decembrie”, a declarat premierul la Târgu-Jiu.

Dan Diaconescu (PP-DD) şi Victor Ponta (USL) candidează pentru un loc de deputat în colegiul 6 Gorj. În acest colegiu, ARD l-a aruncat în luptă pe inginerul Nicolae Daviţoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite