Orban, despre absenţa lui Cîţu de la şedinţa coaliţiei: „Întrebaţi-l pe premier. Eu am participat la toate întâlnirile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, liderul PNL şi preşedintele Camerei Deputaţilor. FOTO: Adevărul

Ludovic Orban a declarat, întrebat despre absenţa prim-ministrului Florin Cîţu de la şedinţa de marţi a coaliţiei de guvernare, că PNL este reprezentat de preşedintele liberalilor şi de premier şi a subliniat că el a participat la toate întâlnirile coaliţiei.

„Aşa am stabilit de comun acord cu premierul şi mi-a şi spus că nu poate să ajungă la 14.00, ci la 14.30. N-a venit. Acum întrebaţi-l pe premier, nu mă întrebaţi pe mine. PNL este reprezentat în coaliţie de preşedintele partidului şi de premier. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am participat la toate întâlnirile coaliţiei”, a afirmat Ludovic Orban după întrunirea de marţi a coaliţiei, chestionat despre lipsa premierului Florin Cîţu de la întâlnire.

Întrebat dacă Congresul PNL afectează coaliţia de guvernare în acest moment, Orban a răspuns: „Eu fac tot ceea ce este posibil pentru a nu fi afectat actul de guvernare de competiţia internă din PNL”.

Premierul a mai lipsit de la şedinţele coaliţie. De exemplu, pe 8 iulie, întrebat despre absenţa sa la întrunirea coaliţiei, Florin Cîţu spunea că întâlnirea a fost în timpul zilei, fiind dificil să îşi schimbe programul. „Aş prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a adăugat atunci prim-ministrul.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO