Ilie Bolojan: Ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu i-a consolidat autoritatea lui Cîţu. PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie bolojan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ilie Bolojan, membru cu greutate al PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, critică lupta internă din PNL, derulată în timp ce formaţiunea se afla la guvernare, argumentând că autoritatea lui Florin Cîţu nu a fost consolidată în această perioadă.

„Lucrurile care au avut loc în ultima perioada nu au fost foarte inspirate. Este cât se poate de clar că PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze câteva luni. Una este să fii în opoziţie şi să faci competiţii interne cât mai spumoase, cât mai lungi, ca partidul să mai dea o ştire publică, alta este să fii în guvernare şi aceste lucruri să macine guvernarea. Şi se dă senzaţia, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, că guvernanţii se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică. Asta duce la scăderea autorităţii. Iar dacă un om de decizie nu mai are autoritate, este greu să livreze perfomanţă”, a spus Ilie Bolojan la Europa FM.

Întrebat dacă Florin Cîţu mai are autoritate, Ilie Bolojan a spus că „ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea”.

Preşedinţia PNL a fost câştigată de premierul interimar Florin Cîţu în urma unei competiţii interne. Rezultatul a împărţit părerile în PNL, Ludovic Orban şi susţinătorii săi acuzând fraudarea alegerilor. 

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO