Ilie Bolojan: Ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu i-a consolidat autoritatea lui Cîţu. PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie bolojan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ilie bolojan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ilie Bolojan, membru cu greutate al PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, critică lupta internă din PNL, derulată în timp ce formaţiunea se afla la guvernare, argumentând că autoritatea lui Florin Cîţu nu a fost consolidată în această perioadă.

„Lucrurile care au avut loc în ultima perioada nu au fost foarte inspirate. Este cât se poate de clar că PNL, fiind la guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze câteva luni. Una este să fii în opoziţie şi să faci competiţii interne cât mai spumoase, cât mai lungi, ca partidul să mai dea o ştire publică, alta este să fii în guvernare şi aceste lucruri să macine guvernarea. Şi se dă senzaţia, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, că guvernanţii se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică. Asta duce la scăderea autorităţii. Iar dacă un om de decizie nu mai are autoritate, este greu să livreze perfomanţă”, a spus Ilie Bolojan la Europa FM.

Întrebat dacă Florin Cîţu mai are autoritate, Ilie Bolojan a spus că „ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea”.

Preşedinţia PNL a fost câştigată de premierul interimar Florin Cîţu în urma unei competiţii interne. Rezultatul a împărţit părerile în PNL, Ludovic Orban şi susţinătorii săi acuzând fraudarea alegerilor. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri