Băsescu, despre Bute: Când câştiga, îl sunau toţi! Când a pierdut, cred că nu l-a mai sunat nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu Foto: Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a spus că l-a sunat pe pugilistul Lucian Bute după ce acesta a fost învins la puncte de Jean Pascal, arătând că a ţinut să-i telefoneze după o înfrângere, aşa cum l-a sunat şi atunci când acesta era bucuros de victorie.

Întrebat dacă l-a sunat pe Lucian Bute, Băsescu a răspuns: "Ştii ceva? Când câştiga, îl sunau toţi! Când a pierdut - şi faptul că a stat 12 reprize în picioare a fost în regulă - cred că nu l-a mai sunat nimeni. Am ţinut să-l sun pentru că l-am sunat şi când era bucuros când câştiga".

Pugilistul Lucian Bute a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

Citeşte şi:

VIDEO Revenire fără strălucire. Lucian Bute a pierdut la puncte în faţa lui Jean Pascal, care e noul rege al Montrealului

Primul antrenor al lui Bute îl sfătuieşte pe pugilist să pună punct carierei. Ce urmează?