Articol publicitar

50 de tineri talentaţi au câştigat burse anuale de 35.000 de euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de tineri talentaţi la muzică, pictură şi desen au câştigat, în luna noiembrie, burse anuale în valoare totală de 35.000 de euro pentru dezvoltarea talentului lor.

Programul Bursele stART, lansat în septembrie 2014 de Provident şi Şcoala de Valori, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, a atras în total peste 200 de candidaţi pentru cele 50 de burse anuale, împărţite astfel: 15 burse în valoare de 500 de euro acordate pentru pictură, 15 burse în valoare de 500 de euro pentru desen şi 20 de burse în valoare de 1.000 de euro acordate pentru muzică.

Câştigătorii au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi provin în cea mai mare parte din judeţele Neamţ, Vâlcea, Cluj, Olt, Suceava, Iaşi şi Bucureşti, în total fiind reprezentate 26 de judeţe.

Prin programul Bursele stART răspundem unei nevoi reale a societăţii actuale, evidenţiată atât din studiile pe care le-am realizat, cât şi din interacţiunile pe care le avem cu clienţii noştri. Vom continua să susţinem cu responsabilitate talentele din România, atât ca angajator, cât şi ca membru activ al comunităţilor locale, prin intermediul programelor noastre de responsabilitate socială”, a declarat Viktor Boczán, directorul general al Provident Financial România.

Susţinerea copiilor şi a tinerilor este o prioritate pentru 49% dintre români, inclusiv prin burse de studiu sau programe de dezvoltare a tinerilor talentaţi, potrivit unui sondaj realizat anul trecut de Ipsos Research la iniţiativa Provident Financial România, pe un eşantion reprezentativ de 400 de respondenţi.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”