Un milion de panglici tricolore vor fi împărţite pe cele două maluri ale Prutului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că obiectivul Unirii este cu siguranţă obiectivul naţional principal al neamului românesc, continuăm campaniile de informare şi acţiunile de promovare a acestui mesaj. Peste 1 milion de panglici tricolore vor fi împărţite pe cele două maluri ale Prutului de către P.U. Acţiunea 2012 şi de către Tinerii Moldovei.

Pentru că Tricolorul - roşu, galben şi albastru - reprezintă un simbol al tuturor românilor, un simbol care ne leagă dincolo de graniţele statului român, am decis să promovăm Unirea celor două state româneşti, României cu Republica Moldova, prin distribuirea a peste un milion de panglici.

E timpul ca cei care susţin Unirea celor două state româneşti să devină mai vizibili şi cum poate fi acest lucru făcut mai uşor decât prin legarea unei brăţări la mână celor care susţin cauza. 

Un obiectiv naţional care nu poate fi atins fără de implicarea fiecăruia dintre noi şi care nu poate fi justificat decât prin declararea clară a apartenenţei la acest mesaj.

Această acţiune se va desfăşura în perioada 26 august - 14 septembrie 2014 de către membri PU. Acţiunea 2012 în România şi de către Tinerii Moldovei în Republica Moldova.

Campania se va încheia cu un Marş Unionist- Marşul Tricolorului,  ce se va desfăşura pe 14 septembrie la Chişinău.

Mii se oameni sunt aşteptaţi la această manifestaţie şi la care se va întinde un steag imens ce a plecat de la Izvorul Mureşului, sfinţit la Mănăstirea Maicii Domnului.