Să ne decorăm casa inspiraţi de Ziua Marinei!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu puteam lăsa să treacă Ziua Marinei fără a vă prezenta cel puţin un decor inspirat de valurile mării sau măcar două-trei idei ce definesc acest stil. Nu este obligatoriu să trăim la Constanţa, Tulcea sau Galaţi ori să avem un marinar în familie pentru a ne amenaja casa în alb, albastru şi roşu.

Putem face asta oricum, pentru că decorurile marine sunt foarte reuşite şi dau o anumită veselie casei. Poate pentru că ne dau un aer estival tot timpul anului...

Despre amenajări în ton cu marea am mai scris pe blogul Adevărul şi cu siguranţă o voi mai face. Sunt atâtea variaţiuni fascinante pe această temă. Haideţi să începem cu câteva palete de culori pretabile pentru acest stil.

Continuăm cu decoraţiunile şi simbolurile vedetă: ancorele, timonele, păsările, scoicile, farurile...Şi aş mai putea adăuga, pentru că am închis ochii şi deja văd plaja dinanintea ochilor şi simt nisipul arzător sub tălpi.

De fapt asta trebuie să facem cu toţii când ne gândim să ne facem casa în stil marinăresc, să ne urmăm simţurile şi imaginaţia. Iată unde m-au dus pe mine toate acestea!