Manele politice: Turcan dedicaţie pentru Mazăre

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turcan, un jurnlist făcut (nu născut) politician, consideră că a descoperit de ce Mazăre a stat în funcţia de primar atât de mult timp! Săracii, romii şi pensiorii sunt de vină! Nu sistemele mafiotizate, girate şi de clasa politică de deapta, de la care se revendică, într-un fel sau altul...

Maneaua politică, mioritic cântată pe mai multe voci şi instrumente, a ajuns în faza mondenă. Ne băgăm în orice pentru un vot în plus! Un tip cu cravată, ochelari de tip dottore, fost consilier prezidenţial şi şoţ de parlementar(ă), fără argumente, la Realitatea TV, vomită politică de dreapta iraţională. În concluzie, Valeriu Turcan susţine că Mazăre a fost votat de „săraci”, de „ţigani” şi de „pensionari”!

Oamenii oneşti, adică neromii, nepensionarii şi bogaţii, „suferă" cumplit şi, cu nodul în gât, votează în proporţie mare cu Mazăre! Mafia, care prin definiţie e de dreapta conservatoare, nu are nici o legătură cu primarul travestit în nazist, nimic, niciodată! Vulnerabilii sunt cei care l-au ales pe Mazăre, sărac oraş bogat!

Astfel, domnul Turcanu speră să prindă ceva capital politic în „clasa de mijloc", cea asuprită de cele două extreme: mafia locală şi perifericii, un soi de darwinism dâboviţean!