Adevăratele ştiri

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O britanică face sex doar în aer liber. În orice încăpere are atacuri de panică. În schimb, un japonez s-a căsătorit cu perna lui frumos imprimată.

Nebunii simpatici şi nu prea, criminalii dezgustători, tatuaţii în exces, siliconatele goale, starletele, când minore, „mignione" şi moştenitoare de mari averi, când pensionare patetice. Politicienii corupţi şi cei care urmează să fie corupţi, fotbaliştii rataţi şi fotbaliştii buni, dar însuraţi prost.

Revoluţionarii de gherilă, revoluţionarii de catifea şi revoluţionarii îmbătrâniţi, piticii vânând recorduri, hoţii mileniului şi clasicii hoţi de pâine. Supraponderalii chinuiţi, animalele hidoase, războaiele între religii şi între triburi, crizele economice şi întotdeauna artiştii. Toţi, toate se înghesuie zilnic în gazetele lumii, mai mult sau mai puţin virtuale.

Vechii colecţionari de ştiri au învăţat să citească în puţine rânduri destul de mult. Şi, iată, vremurile se anunţă grele. Britanica Danielle Vincely are 24 de ani şi - vuieşte mapamondul - a reuşit să-şi exaspereze iubiţii. Din cauza unei fobii bizare, tânăra nu poate întreţine relaţii intime decât în aer liber. Într-o cameră face imediat un atac de panică. „La început, când le spuneam iubiţilor mei că vreau să facem sex în aer liber, li se părea fantastic. Îi încânta ideea să mergem în păduri şi prin parcuri. După o vreme se enervau, mai ales când începea să plouă în toiul acţiunii, aşa că mă părăseau", a povestit Danielle.

În tot timpul ăsta, tocmai în Japonia, Lee Jin-Gyu s-a căsătorit. Ajuns la 28 de ani, bărbatul a simţit nevoia să‑şi întemeieze o familie, aşa că şi-a unit destinul cu aleasa inimii sale: o pernă. Fireşte, nu una oarecare, ci o dakimakura, o pernă specială pe care este imprimat în mărime naturală personajul său preferat din desenele animate. Personajul este celebra Fate Testarossa.

„Jin este obsedat de perna sa, o ia cu el peste tot, chiar şi în parcul de distracţii. Perna îl însoţeşte şi la restaurant, unde stă cu el la masă şi are o porţie în dreptul ei", a declarat un apropiat al cuplului.

Tot de pe neobositul flux internaţional aflăm că perna care te încălzeşte când dormi singur este foarte la modă printre adolescenţii din Japonia, care au astfel ocazia să împartă patul cu personajul preferat. Ce-i drept, Fate Testarossa nu e chiar „Sexy Brăileanca", dar stârneşte oarecare isterie printre junii Extremului Orient şi nu numai. Din toată istoria asta se remarcă perna, căreia, aşa cum a văzut o lume întreagă, îi stătea splendid în rochie de mireasă.

În loc de încheiere, să recapitulăm povestea unui guru faimos care s-a lăudat la TV că poate să ucidă pe oricine cu puterea gândului, şi nu poate. S-a făcut de râs. L-a provocat scepticul indian Sanal Edamaruku, iar gurul Pandit Surender Sharma a abătut toate nenorocirile pământului asupra lui, şi - nimic. La final, aşa cum au observat analiştii TV, Sanal Edamaruku nu numai că era viu, dar mai şi zâmbea ironic înspre camerele de filmat.