Dragă cititorule de Adevărul
0Numele meu este Cristian China-Birta. Sunt blogger. O spun şi ca să mă mândresc (sunt unul dintre cei pentru care a fi blogger este o mare, mare mândrie), dar şi pentru a vă face să înţelegeţi postura din care o să scriu aici, pe secţiunea Blogurile Adevărul. Căci, de astăzi, am onoarea să vă provoc să mă provocaţi. Căci, în esenţă, asta este ce îmi propun să facem aici.
Am spus "să facem" pentru că, din punctul meu de vedere, partea cu "împreună" este ceea ce ar trebui să definească, în primul rând, un blog. Hai să o spun altfel: diferenţa dintre un carneţel (în care îţi scrii gândurile, sentimentele - ştiţi faza) închis în sertarul de la care doar tu ai cheia şi un blog scris pentru toţi cei care îţi fac onoarea să te citească este evidentă.
Spun uneori celor care au răbdare şi energie să mă asculte că scrisul pe blog este cea mai frumoasă formă de a fi împreună. Am învăţat enorm în cei 5 ani de blogging despre natura umană (scuzaţi clişeul, dar aşa mi-a venit). Pentru că unul din lucrurile frumoase pe care le păţeşti în blogging este că ajungi să te cunoşti mai bine cunoscând oameni.
Hai, gata cu introducerea. O să avem timp să ne cunoaştem. Dacă o să îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Promit să scriu cât de des pot aici. Şi promit că voi scrie pe subiectele pe care voi mi le recomandaţi. În stilul meu, desigur. După - hai să îi spunem aşa - mecanismul de mai jos.
La finalul fiecărei postări, vă voi adresa o provocare. Şi voi citi cu mare atenţie comentariile voastre. Şi cea/cel care va posta cel mai interesant comentariu (evaluarea va fi subiectivă şi îmi va aparţine 100%) într-un interval de 3 zile de la data postării va putea să îmi propună o temă pe care să o abordez în următoarea postare. Şi tot aşa. De fiecare dată când scriu.
Am decis să am această abordare aici, pe Adevărul, pentru că este o noutate pentru mine să scriu în secţiunea de bloguri a unui ziar. Aşa că aş vrea să începem direct prin a dialoga. Şi vedem ce iese. Sunteţi de acord?
Prima provocarea este una evidentă: cum vi se pare mecanismul pe care vi-l propun? Aştept să mă loviţi cu comentarii :)