Tratează hemoroizii naturist

Tratează hemoroizii naturist

Pentru tratarea hemoroizilor externi, cea mai bună soluţie naturistă pare a fi cataplasma cu argilă.

Una dintre cel mai des întâlnite afecţiuni la nivel global, hemoroizii sunt o consecinţă a sedentarismului, constipaţiei şi a unei alimentaţii neechilibrate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Această afecţiune a aparatului excretor se poate dezvolta atât intern pe traiectul colonului, cât şi extern, devenind destul de dureroşi şi incomozi.

Printre cele mai cunoscute modalităţi de combatere a hemoroizilor se află intervenţia chirurgicală, fototermocoagularea hemoroizilor cu raze infra-roşii sau excizia lor cu ajutorul radiofrecvenţei. Pe lângă aceste proceduri care se fac în cabinetul medicului de specialitate, sunt şi câteva metode naturiste care îţi pot fi de mare folos.

Ceaiurile şi mişcarea

Sedementarismul este un mare pericol la adresa sănătăţii tale, dacă în plus ai început să te confrunţi şi cu apariţia hemoroizilor atunci este momentul să apelezi la băi de şezut din plante precum coada şoricelului, muşeţel, tătăneasă sau troscot. Cel mai bine ar fi să amestecă câte două linguri din aceste plante să faci un mix  peste care să adaugi 2 litri de apă fiartă. Lasă-l la infunzat 10 minute apoi jumătate trebuie folosit la baia de şezut şi jumătate trebuie băut pe parcursul zilei.

Este necesar să consumi acest ceai zilnic timp de cel puţin o lună pentru a observa apoi rezultatele. De asemenea este imperios necesar să te abţii de la a consuma mâncăruri extrem de picante, să eviţi pe cât posibil statul pe scaun mai mult de o oră fără să te ridici.

Află pe clicksanatate.ro ce dietă combate hemoroizii!

Exerciţii rapide de relaxare

Cum îl faci să scape de frica de apă?

citeste totul despre: