Articol publicitar

Korill - ulei de krill, aliatul de nădejde împotriva colesterolului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
korill

Colesterolul mărit nu prezintă, de cele mai multe ori, simptome. Asta nu înseamnă, însă, că nu este deosebit de periculos. „Inamicul din umbră al sistemului cardiovascular”, cum mai este numită hipercolesterolemia, poate afecta pe oricine, indiferent de sex, vârstă sau chiar obiceiuri alimentare şi asta pentru că poate avea la bază o cauză genetică.

Aşadar, testează-te şi asigură-te că nivelul de colesterol se află între parametri normali (pentru adulţi): Colesterol total <200 mg/dl, LDL-Cs (colesterol „rău”) <100 mg/dl, HDL – Cs (colesterol „bun”) >60 mg.dlsi, Trigliceride <150 mg/dl.

Dacă în plus ai şi alţi factori de risc cardiovascular precum: fumat, hipertensiune, diabet, istoric familial, antecedente cardiovasculare (AVC, infarct, angină) trebuie să iei lucrurile în serios şi să fii atent la sănătatea ta, pentru că trebuie să reduci şi să controlezi frecvent şi pe termen lung colesterolul.

În caz contrar, însă, nu te îngrijora, ci schimbă-ţi puţin alimentaţia, stilul de viaţă, dar şi suplimentele la care apelai până acum.

Ai grijă ca în dietă să se regăsească mai multe alimente recomandate pentru controlarea colesterolului, cum ar fi pâinea integrală, paste din făină integrală, fructe şi legume proaspete, peşte, carne de pui, iepure sau vânat (din sursă bio), brânză de vaci dietetică, albuş de ou etc.

Pe de altă parte, renunţă sau redu consumul de prăjituri, produse de patiserie, fructe uscate sau prea dulci, peşte prăjit, carne grasă (porc, miel, vită), grăsimi saturate de origine animală (unt, lactate), ouă în exces.

Totuşi, pe lângă aceste ajustări alimentare, nu uita de suplimentele cu eficacitate dovedită clinic! Dintre toate, cel mai indicat ar fi cel în care se regăseşte uleiul de krill, uleiul folosit şi în suplimentul Korill.

Acest ulei este extras dintr-o specie de crustacee (Euphasia superba), din Oceanul Antarctic, având proprietatea de a aduce nivelul acestuia între valorile normale, protejându-ne, astfel, împotriva afecţiunilor cardiovasculare, dar nu numai.

De ce să consumi ulei de krill, cel mai sănătos ulei pentru inima ta?

-        Este de 40 de ori mai puternic decât uleiul de peşte, fiind cel mai indicat pentru sistemul cardiovascular

Scade „colesterolul rău” şi nivelul trigliceridelor, creşte „colesterolul bun” . S-a demonstrat că uleiul de krill este mai puternic de 40 de ori decât uleiul de peşte, şi asta datorită unui antioxidant puternic, astaxantina, o substanţă care previne şi oxidarea acidului eicosapentaenoic (EPA), a acidului docosahexaenoic (DHA) dar şi a fosfolipidelor complet solubile.

-        Îmbunătăţeşte şi funcţia cognitivă, fiind benefic încă din perioada prenatală
 

Uleiul de krill poate acţiona precum un antidepresiv natural, fiind recomandat în depresie, anxietate, ADHD, dar şi pentru îmbunătăţirea funcţiei cognitive. Prin conţinutul de DHA ajută şi la optimizarea vederii.

Este foarte util şi în cazul femeilor însărcinate, ca o sursă superioară, uşor de absorbit de Omega-3 sub formă de fosfolipide solubile care contribuie la buna dezvoltare mentală a fătului. În plus, cum peste  30 % dintre gravide prezintă greţuri şi tulburări digestive, uleiul de krill este soluţia preferată şi lipsită de poluanţi, faţă de uleiul de peşte care creează în cele mai multe cazuri un reflux cu gust neplăcut – care ar agrava neplăcerile asociate sarcinii.

-       Are efect anti inflamator, scade durerea şi reglează sistemul hormonal

Scade inflamaţia în corp, reducand nivelul proteinei C reactive şi reglează producţia de prostaglandine, substanţe care, printre altele, controlează durerea. Aşadar, uleiul de krill devine eficient contra manifestărilor (pre)menstruale sau ale endometriozei. Dar proprietăţile antiinflamatoare au fost observate şi asupra structurilor articulare, în stări agravate de inflamaţie, precum sunt osteoartrita şi artrita reumatoidă.

Korill – un supliment din cel mai pur ulei de krill, cu o mulţime de atuuri

Totuşi, trebuie să fim atenţi şi la sursele de ulei de krill din comerţ. Dintre acestea, Korill este unul dintre cele mai indicate: conţine ulei de krill concentrat, este uşor de administrat (capsule moi, mici şi uşor de înghiţit). În plus, administrat cu regularitate, îţi oferă toate beneficiile menţionate mai sus, cu focus, bineînţeles, pe aspectul cardiovascular.

Korill scade colesterolul rău cu până la 32%, colesterolul total cu 13%, iar nivelul trigliceridelor cu 11%.

Pe lângă aceste valori, nu uita că uleiul de krill folosit în Korill este pur, nu conţine conservanţi şi metale grelesau alţi poluanţi precum alte produse din ulei de peşte.

Dacă vrei şi tu să fii protejat împotriva afecţiunilor cardiovasclare, să îţi imbunătăţesti memoria şi vederea, să te ţii departe de anxietate şi depresie, să ai un ficat sănătos, să fii echilibrat hormonal sau să scazi neplăcerile asociate inflamaţiei articulaţiilor, ia una-două capsule de Korill pe zi, în doze de mininum trei luni. Ca să te simţi bine pe termen lung, poţi repeta cura de Korill de 2 sau 3 ori pe an, cu pauze de două săptămâni.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite