Articol publicitar

GE132 – ADEVĂRAT SAU NU?

GE132 –
ADEVĂRAT SAU NU?

Preparatul GE 132 este cu adevărat un produs al sănătăţii şi longevităţii? Cât este de sigură utilizarea lui? Există dovezi ştiinţifice despre siguranţa şi eficienţa lui terapeutică?

Ştiri pe aceeaşi temă

Se vorbeşte destul de mult în ultimul timp, în mijloacele media, despre un complex de antioxidanţi numit Ge 132, recomandat de tot mai mulţi medici şi farmacişti, despre care se spune că are un puternic efect antioxidant, că întăreşte sistemul imunitar şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Este cu adevărat un produs al sănătăţii şi longevităţii?  Cât este de sigură utilizarea lui? Există dovezi ştiinţifice despre siguranţa şi eficienţa lui terapeutică?

 Răspunsurile la toate aceste întrebări, le oferă preşedintele companiei producătoare, dl. Ivan Vajs :

„Antioxidanţii şi radicalii liberi sunt o parte intrinsecă a funcţionării oricărui organism uman. Radicalii liberi sunt compuşi chimicii instabili, foarte periculoşi, care apar în mod natural în timpul proceselor fiziologice din organism, de exemplu din procesarea oxigenului pe care îl respirăm, care pentru a deveni stabili afectează ţesuturile şi celulele organismului. Singurii care îi pot neutraliza sunt antioxidanţii. Am putea spune că antioxidanţii şi radicalii liberi sunt forţa pozitivă şi forţa negativă din organism, aşa cum sunt focul şi pompierii”

 

Ce este GE 132 şi de ce îl consumă tot mai mulţi oameni?

GE132 este un supliment biologic activ, un complex de extracte 100% naturale, a cărei acţiune bioactivă a fost dovedită ştiinţific şi confirmată clinic. Preparatul este produs în Germania după o formulă japoneză. Avantajul principal – nu este un medicament (produs chimic), ci este un supliment biologic natural activ, sau dacă vreţi supliment alimentar, care nu numai că aduce avantaje, dovedite, sănătăţii, ci este o punte peste prăpastia pe care o creăm printr-o alimentaţie nesănătoasă şi deficientă, sedentarism, stres şi un mod de viaţă haotic „

 

Pe piaţă există numeroase produse pe bază de antioxidanţi şi suplimente alimentare. Prin ce este GE 132 atât de deosebit?

Antioxidanţii sunt foarte răspândiţi în industria suplimentelor alimentare, al căror scop este prevenirea majorităţii bolilor, de la bolile cardiovasculare până la diferite tipuri de cancer. Însă, nu toţi antioxidanţii sunt la fel. Secretul formulei GE 132 constă în farmacodinamica acestuia, respectiv în raportul ideal dintre substanţele biologic active, nealterate biologic şi nemodificate genetic. Astfel, GE 132 acţionează mai întâi asupra cauzei şi abia apoi asupra simptomelor bolii

 

Aveţi dovezi pentru ceea ce susţineţi?

Bineînţeles că avem. Noi suntem proprietarii acestei formule perfectate de un colectiv de cercetători japonezi condus de dr. Kazuhiko Asai, inspirat din experienţa milenară a medicinii naturiste orientale. Este produs în Germania, iar studiile in vivo şi in vitro s-au făcut mai ales pentru cancer. Studiile s-au realizat la institutul de profil din Belgrad şi laboratoarele Vivacell ale institutului de profil din Germania. S-a testat efectul antitumoral al complexului Ge 132 asupra cancerului de prostată, cancerului mamar şi cancerului intestinului gros. Rezultatele au arătat că s-a redus cu 60% cancerul prostatei, cancerul intestinului gros s-a redus cu 40% şi cancerul mamar cu 63%. Esenţial este că s-a demonstrat efectul antitumoral al preparatului cu efect citostatic natural, iar testele asupra celulelor recoltate de la donori sănătoşi au arătat că nu există efect toxic asupra acestora. Şi de asta suntem foarte mândri. Testele in vitro făcute la laboratoarele Vivacell asupra efectului antioxidant au arătat cu procesele inflamatorii au fost reduse în proporţie de 80%. Produsul nostru respectă cele mai înalte standarde de calitate, raportat la cerinţele Uniunii Europene. Avem certificare Halal, Kosher, precum şi certificat antidoping free, astfel că îl pot consuma şi sportivii profesionişti”

GE 132 are un efect antioxidant puternic, întăreşte sistemul imunitar şi ajută la detoxifierea organismului. Se găseşte în farmaciile Dona, Catena şi HelpNet.

Informaţii suplimentare puteti obtine  la numerele  de  telefon:

0356/ 427.010 ; 0736/ 979.496, sau pe www.ge132.ro

 

Ce conţine complexul GE132?


Complexul GE132 conţine extract de ganoderma lucidum (acid ganodermic), lăptişor de matcă (vitamine, minerale, acizi graşi nesaturaţi), sâmburi de struguri roşii (resveratol), ficat şi cartilaj de rechin (alcoxigliceroli şi scualamină), ceai verde (polifenoli şi bioflavonoizi), muguri de măceşe (vitamine, minerale), toate în stare naturală.

Acidul ganodermic izolat din ciuperca reishi are rol imunomodulator şi aduce un surplus de oxigen direct la nivel celular. Polifenolii din ceaiul verde au un efect antioxidant puternic, efect cardiotonic, ajută la protejarea oaselor, grăbesc digestia, stimulează metabolismul şi topirea grăsimilor, curăţă organele de toxine. Resveratrolul reduce riscul de boli cardiovasculare, reglează tensiunea arterială, colesterolul şi zahărul din sânge, ajută la refacerea rapidă a pielii, contribuie la îmbunătăţirea memoriei şi protejează funcţiile creierului. Extractul de lăptişor de matcă ajută în regenerarea celulelor pancreasului şi în vindecarea celulelor nervoase, încetineşte îmbătrânirea şi ajută în tratarea cu succes a anemiilor. Alcoxiglicerolii împiedică urmările nocive ale radioterapiei şi chimioterapiei, stimulează formarea de celule de apărare şi împiedică dezvoltarea vaselor sanguine în ţesuturile bolnave, încetinind sau chiar stopând boala. Toate au efect antioxidant puternic (elimină radicalii liberi), au rol imunomodulator şi sunt antibiotice, antivirotice, antimicotice naturale. Pentru fiecare componentă există certificate de calitate care dovedesc că sunt nealterate biologic şi nemodificate genetic”

 

Ce spun medicii?

Consumatorii noştri ştiu că avem susţinere din partea a numeroşi medici în cele 12 ţări în care se comercializează GE132, care îi consiliază şi urmăresc evoluţia tratamentului”

 

Cui se recomandă GE132?

Practic tuturor celor interesaţi de conservarea sănătăţii şi de prevenirea îmbolnăvirii. Se recomandă în special celor expuşi la stres, efort fizic şi psihic susţinut. Ajută la ridicarea imunităţii, la bolile cardiovasculare, bolile autoimune, bolile neurodegenerative, bolile aparatului respirator, tractului intestinal, creşte vitalitatea şi energia organismului. O cutie conţine 60 capsule de 500 mg şi se consumă 2 capsule/zi”

citeste totul despre: