Schimbări în dietă care te pot feri de cancer
0Cancerul este una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale secolului în care trăim. Stilul de viaţă, cât şi predispoziţia genetică sunt factori cheie în declanşarea acestei maladii periculoase.
Cu toate acestea, micile schimbări pot face diferenţa. Iată de ce să ţii cont pentru a-ţi reduce la jumătate riscul de a suferi de cancer.
1. Evită consumul de zahăr, în special de fructoză
Specialiştii atrag atenţia că un consum mare de zahăr, în special de fructoză, duce la îmbolnăvirea celulelor corpului, crescând astfel riscul apariţiei cancerului.
2. Asigură-te că asimilezi suficientă vitamina D
Cercetătorii afirmă că există o legătură între deficitul vitaminei D din corp şi apariţia cancerului. Aşadar, include în alimentaţia ta alimente care conţin vitamina D şi expune-te la soare în mod constant, în special în prima parte a zilei când razele soarelui nu sunt atât de puternice.
Află ce alte schimbări reduc la jumătate riscul de a suferi de cancer.