Articol publicitar

Giulia Anghelescu a slăbit cu ceai

Giulia Anghelescu a slăbit cu ceai

Te-ai întrebat vreodată  cum poţi avea o siluetă de invidiat fără prea mult efort? Cercetătorii de la Rithual Paris vin în sprijinul tău cu un produs inovator! Vorbim despre Rithual Silhouette, un aliat de încredere în lupta cu kilogramele în plus!

Ştiri pe aceeaşi temă

Rithual Silhouette este un ceai de slăbit care acţionează  rapid exact în zonele în care se localizează grăsimea. Trebuie să precizăm că produsul nu prezintă efecte secundare. Astfel, cu tratamentul Rithual Silhouette putem slăbi până la 7 kilograme în două săptămâni.
 
Dupa nastere, Giulia Anghelescu a slabit 18 kg cu ceaiul Rithual Silhouette!
 
,,Recomand ceaiul Rithual Silhouette deoarece este un ceai sanatos ce ajuta la eliminarea kilogramelor in plus dar si la detoxifierea organismului! Dupa nastere am baut ceaiul zilnic si am slabit 18 kilograme. Este un ceai deosebit, nu se compara cu alte ceaiuri!’’ , a declarat Giulia Anghelescu.
 
Cum funcţionează Silhouette? Ceaiul accelerează metabolismul şi are rol energizant şi detoxifiant. Acţionează împotriva efectelor îmbătrânirii, cu efect lipolitic, ajutând organismul să funcţioneze la cote maxime şi să renunţe treptat la toxine şi grăsimi.
 
In cutia Rithual Silhouette exista două tipuri de ceai : de slăbire totală (dizolvă grăsimile, stopează absorbţia acizilor graşi şi grăbeşte procesul de ardere a grăsimilor) şi de drenaj (susţine mecanismele proprii de purificare ale organismului, îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi limfatică, favorizează eliminarea toxinelor şi scăderea în greutate). Ambele cutii conţin 60 de grame de ceai 100% natural şi sunt suficiente pentru 20 de zile de tratament. De regulă, ceaiul se prepară prin infuzie. Se vor consuma 2-3 căni de ceai pe zi, de preferat dimineaţa şi seara înainte de masă! Impreuna cu ceaiul rithual silhouette vei primi o lista cu cateva sfaturi alimentare, pe care trebuie sa le respecti in aceste 20 de zile.  
 
Daca administrezi ceaiul corect si ai o alimentatie cat de cat sanatoasa in aceste 20 de zile, slabesti 7 kg!
 
Mai multe detalii pe www.rithual.ro
 
citeste totul despre: