VIDEO O fetiţă de şase ani a încercat să oprească un atacator înarmat cu un topor, în timpul unui jaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de şase ani din Auckland, Noua Zeelandă, a devenit celebră printre internauţi, după ce un video filmat de camerele de supraveghere din magazinul familiei sale arată cum a încercat să înfrunte un atacator mult mai mare înarmat cu un topor, relatează „The Guardian”.

Atacatori mascaţi au dat buzna în magazinul de electronice al familiei Patel, în cursul zilei de luni. Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată cum unul dintre atacatori îl asaltează pe unul din angajaţii magazinului, având în mână un topor.

Fără a ţine cont de situaţia periculoasă, Sarah Patel s-a dus înspre atacator şi a încercat să-l înfrunte. Bărbatul s-a ferit din a o lovi pe fetiţă, care s-a retras la vederea armei albe, conducându-şi bunicul în afara camerei înainte ca un al doilea atacator înarmat cu o rangă să apară.

Patel a declarat pentru „New Zealand Herald” că „a încercat să-l salveze pe angajat” şi că „nu se temea” de atacator. 

Tatăl acesteia, Suhail Patel, a declarat pentru TVNZ că este mândru de fiica sa care, deşi a fost afectată de incident, se recuperează destul de bine.

Atacatorii – cinci băieţi în vârstă de 16 ani - au fost prinşi de poliţia din statul australian West Auckland la scurt timp după asalt, fiind acuzaţi de tentativă agravată de jaf, rănire cu intenţie şi încălcarea condiţiilor de cauţiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite