VIDEO Cel mai uşor de speriat om de pe planetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un norvegian a ajuns vedetă pentru că se sperie foarte uşor FOTO YouTube
Un norvegian a ajuns vedetă pentru că se sperie foarte uşor FOTO YouTube

Un simplu „Bau!“ este suficient pentru a-l face pe norvegianul Basse Anderson să cadă de pe scaun. El se sperie foarte uşor, spre amuzamentul colegilor, care nu se pot abţine să nu-i facă farse.

Bărbatul a devenit celebru în Norvegia şi apoi în lumea întreagă după ce colegii au postat pe YouTube un film cu reacţiile pe care le are la farse banale. La cel mai mic zgomot, Basse ţipă şi sare ca ars de pe scaun, pentru ca apoi chiar el să se amuze de reacţiile exagerate pe care le are.

Norvegianul a devenit ţinta glumelor colegilor, care nu se pot abţine să nu-i facă farse. Multe dintre ele au fost filmate şi  postate apoi pe YouTube. De altfel, un film în care Basse Anderson este personaj central a câştigat premiul Best Startling Video Award şi i-a adus realizatorului o cameră de luat vederi. În acest film, bărbatul era speriat de un coleg care se ascundea într-o cutie. Chiar dacă este subiect de farse pentru colegi, Basse spune că îşi iubeşte locul de muncă. „Îmi plac glumele şi oamenii care pun la cale farse“, mărturiseşte el într-un reportaj realizat de postul TV norvegian NRK Sørlandet. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite