VIDEO Batman trăieşte în Japonia: supereroul a fost filmat conducând un „bat-motor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist misterios costumat în Batman face senzaţie în Japonia. După ce a apărut pe străzile unui cartier din Tokio purtând masca supereroului şi conducând un „bat-motor“, bărbatul a devenit faimos pe reţelele de socializare.

Motociclistul mascat, supranumit „Chibatman“ după ce a fost văzut în cartierul Chiba din estul capitalei Tokyo, poartă costum, mască şi mantie similare celor purtate de actorul Christian Bale în ultima adaptare cinematografică a peliculei care poartă numele supereroului. El are chiar şi un vehicul pe trei roţi foarte asemănător cu „batpod-ul“, motocicleta condusă de Batman.

Chibatman a devenit faimos după ce a fost filmat, la sfârşitul lunii august. Înregistrarea video a fost postată pe Youtube, unde a atras peste 150.000 de afişări, iar imaginile postate de internauţi au făcut înconjurul lumii.

Supereroul japonez care „patrulează“ pe străzile din Tokyo a preferat să nu-şi dezvăluie identitatea, dar jurnaliştii niponi au reuşit să afle câteva lucruri despre el. 

image

FOTO: Odditycentral.com

Chibatman este sudor în portul din Chiba, are 41 de ani şi o misiune destul de diferită de cea a supereroului pe care-l imită: vrea să aducă fericire oamenilor. „Qam început să fac asta în urmă cu trei ani. După cutremurul din 2011, oamenii au uitat să zâmbească. Am vrut să-i fac din nou să zâmbească“, a spus bărbatul pentru postul de televiziune Asahi cu vocea aspră a personajului Batman. El refuză în continuare să-şi spună numele.

Supereroul în versiune japoneză este un cetăţean model: opreşte la toate semafoarele şi se opreşte să vorbească sau să fie fotografiat de trecători. El şi-a cumpărat costumul dintr-un magazin, dar vehiculul pe trei roţi este creaţie proprie. L-a construit cu piese importate, care au costat în jur de 5.700 de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite