Viaţa unei dame de companie: Mama a trei copii refuză o bursă la Oxford pentru a scrie o carte despre aventurile ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rachael, la vârsta de 38 de ani FOTO Cavendish Press
Rachael, la vârsta de 38 de ani FOTO Cavendish Press

O englezoaică, mamă a trei copii, a refuzat o bursă de la Universitatea Oxford pentru a scrie o carte despre experienţele sale din perioada în care era damă de companie.

Rachael Webster, în vârstă de 41 de ani, a primit bursa după ce a impresionat profesorii universitari cu aptitudinile sale scriitoriceşti.

Cu toate acestea, femeia a refuzat oferta şi a decis să scrie o carte în care să îşi povestească propria viaţă, mai precis aventurile din perioada în care câştiga 3.000 de lire pe săptămână ca damă de companie.

Rachael, cunoscută în branşă sub numele de Sam, pretinde că avea clienţi celebri şi bogaţi, însă a renunţat după ce a suferit o depresie provocată de moartea mamei sale, decedată din cauza cancerului la vârsta de 63 de ani.

„Era destul de obositor să duc o viaţă dublă, nu era mereu atât de strălucitor pe cât părea. Nu este un domeniu de activitate în care aş vrea să o văd pe fiica mea, dar viaţa mea a fost fascinantă. Şi mi-a oferit material pentru scris“, explică ea, citată de „Daily Mail“.

Cu toate acestea, spune că se simţea adesea vinovată, însă gândul că îi putea oferi fiicei sale tot ce îşi dorea o determina să continue.

Activitatea ei, arată Rachael, nu era atât de periculoasă pe cât s-ar crede, în ciuda faptului că persoanele dragi se temeau că va păţi ceva.

„Lucram pentru o agenţie care îmi trimitea clienţi. Uneori, oamenii sunau la întâmplare şi întrebau de blonde sau brunete, iar alteori întrebau direct de mine“, afirmă ea.

Ea a povestit că a început să îşi redacteze memoriile după ce mama ei a murit şi a renunţat la activitatea de escortă.

„Pur şi simplu, ştiam că trebuie să îmi spun povestea înainte să mor. Stresul morţii mamei mele aproape m-a ucis, dar ştiam că trebuie să spun povestea“, conchide Rachael.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite