Vecina „urlătoare“, trimisă la închisoare pentru partidele de sex mult prea zgomotoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gemma Wale. FOTOGRAFII Caters
Gemma Wale. FOTOGRAFII Caters

Britanica Gemma Wale a fost trimisă la închisoare timp de două săptămâni, după ce vecinii au făcut plângere la poliţie pentru că urla ca din gură de şarpe ori de câte ori făcea sex.

Tânăra de 23 de ani a fost descrisă ca „vecina din iad“ de un locatar al blocului, după o partidă de sex care a durat zece minute. Acesta a povestit pentru Daily Mail că este nevoit să dea televizorul tare atunci când sunt copiii acasă, ca să acopere ţipetele scoase din plăcere.  

Gemma, mama a doi copii, a refuzat să se prezinte la proces, decizie considerată o sfidare de judecătoare şi dovada că aceasta nu regretă comportamentul pe care l-a avut. Prin urmare, britanica va sta la „răcoare“ timp de 14 zile, perioadă în care va avea timp să reflecteze la viitor.  

Pe lângă executarea celor două săptămâni de închisoare, britanica nu mai are voie să ţipe în timpul sexului, să asculte muzica la volum maxim, să trântească uşile sau să înjure în gura mare în timpul certurilor cu iubitul.

foto Caters

Locatarii blocului din Birmingham sunt terorizaţi de vecina care urlă în timpul partidelor de sex. 

Nu este pentru prima dată când vecinii o reclamă pe tânără pentru tulburarea liniştii publice, dar şi pentru că îi înjură atunci când se plâng de felul în care se comportă.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite