Un fost pilot al Forţelor Aeriene Britanice şi-a făcut operaţie de schimbare de sex la 81 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruth Rose s-a născut bărbat, dar întreaga viaţă a simţit care are suflet de femeie. Abia la vârsta de 81 de ani a avut curajul să facă operaţia care l-a transformat din James în Ruth.

James a încercat ani la rând să nege sentimentele pe care le avea. Aşa se explică şi faptul că a activat ca pilot în cadrul Forţelor Aeriene Britanice, s-a  căsătorit şi a făcut trei copii. În urmă cu câţiva ani, James a decis să-şi înceapă viaţa de femeie şi să facă tratamentul hormonal care i-a adus schimbările fizice dorite, iar în vara acestui a avut loc şi intervenţia chirurgicală prin care i s-au îndepărtat organele sexuale masculine.

image

Ruth, fostă James FOTO Daily Mirror 

Familia nu a putut accepta decizia, prin urmare soţia l-a părăsit. „Sunt cea mai în vârstă persoană care a făcut operaţie de schimbare de sex. Nu credeam că este posibil aşa ceva, dar doctorul m-a asigurat că este în regulă. Încă de când aveam nouă ani, nu cred că a trecut o zi fără să mă gândesc la faptul că mă aflu în corpul greşit. M-am simţit mereu femeie“, a declarat fericită Ruth. Singurul lucru pe care Ruth îl regretă după ce a devenit femeie este că nu are un bust mai generos, după cum a declarat pentru „Daily Mirror“.

„Viaţa de bărbat căsătorit mi-am petrecut-o jumătate ca femeie şi jumătate ca bărbat. Mă îmbrăcam în femeie când mă întâlneam cu prietenii, iar acasă redeveneam bărbat“, s-a destăinuit Ruth.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite