Rezolvare pentru gazele intestinale: pastilele care fac flatulenţele să miroasă a ciocolată sau trandafiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inventatorul francez Christian Poincheval, în vârstă de 65 de ani, a inventat pastilele care dau gazelor intestinale miros de trandafiri sau ciocolată.

Bărbatul a început să lucreze la crearea ineditelor pastile în urmă cu şase ani, când a simţit mirosul îngrozitor al flatulenţelor de după o cină copioasă cu prietenii. 

„Nu puteam respira, aşa că am decis împreună cu prietenii mei că trebuie să luăm măsuri”, a declarat inventatorul, potrivit „Oddity Central”.

Cu ajutorul unui om de ştiinţă, Poincheval a căutat ingrediente naturale menite să remedieze problema mirosului neplăcut al flatulenţelor şi, după câteva luni de experimente, a pus cap la cap reţeta pastilelor. 

Pilule magice pentru gaze intestinale cu miros de trandafir au fost lansate pe piaţă în 2006, iar anul acesta, cu ocazia sezonului festiv, francezul a creat şi pastilele care conferă flatulenţelor miros de ciocolată. 

Poincheval susţine că invenţia lui se bucură de popularitate şi că vinde, lună de lună, sute de flacoane. „Am fel şi fel de clienţi. Unii dintre ei le cumpără pentru că au probleme serioase cu gazele intestinale urât mirositoare, iar alţii vor pur şi simplu să le facă şotii prietenilor. De Crăciun au fost mereu vânzări uriaşe”, a spus bărbatul.

Un flacon cu 60 de pastile costă 10 euro şi poate fi cumpărat de pe Pilulepet.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite