Psy, interpretul piesei „Gangnam Style”, ridiculizat pe YouTube. Videoclipul a depăşit un milion de vizualizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Videoclipul piesei „Gangnam Style”, interpretate de Psy, are peste 970 de milioane de vizualizări pe YouTube FOTO Reuters
Videoclipul piesei „Gangnam Style”, interpretate de Psy, are peste 970 de milioane de vizualizări pe YouTube FOTO Reuters

Cântăreţul sud-coreean Psy, interpretul cunoscutei piese „Gangnam Style”, a fost ridiculizat de câţiva internauţi care au făcut din el un adevărat „cavaler al Apocalipsei”, folosindu-se de un citat inventat, atribuit în mod intenţionat lui Nostradamus.

„Într-o dimineaţă liniştită, sfârşitul va veni pe un cal care danseză, atunci când numărul cercurilor va ajunge la nouă”, se afirmă într-un documentar făcut în glumă şi postat pe YouTube, care a făcut deliciul reţelelor sociale din Coreea de Sud.

Citatul, atribuit în mod eronat lui Nostradamus, un medic şi astrolog francez celebru pentru predicţiile sale, poate fi interpretat destul de uşor. Coreea de Sud este numită „ţara dimineţilor liniştite”, iar calul dansator este nimeni altul decât Psy, citatul făcând referire la mişcările de dans folosite de artist în videoclipul piesei „Gangnam Style”. Cele nouă cercuri reprezintă, de fapt, câte zerouri numărul de zerouri pe care le are un miliard (1.000.000.000). Asta, pentru că videoclipul piesei lui Psy ar urma să atingă un miliard de vizualizări pe 21 decembrie, zi în care unii cred că va veni sfârşitul lumii, idee alimentată de o profeţie a mayaşilor.

Videoclipul cu falsul citat din Nostradamus a devenit foarte popular pe reţelele de socializare din Coreea de Sud, ajungând să depăşească peste un milion de vizualizări pe YouTube.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite