Motivul pentru care o femeie a decis să jefuiască o bancă la scurt timp după ce a ieşit din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 59 de ani din SUA, Linda Patricia Thompson, s-a predat poliţiei după ce a jefuit o bancă din Wyoming, infracţiune care a avut loc la scurt timp după ce a fost eliberată dintr-o închisoare din Oregon.

Linda Patricia Thompson a intrat în bancă şi le-a arătat angajaţilor un carton pe care scria „Am un pistol. Daţi-mi toţi banii”, iar strategia a funcţionat. 

Funcţionarul i-a înmânat rapid mii de dolari. Spre surprinderea tuturor, femeia a ieşit din clădire şi a început să împartă banii furaţi trecătorilor, apoi s-a aşezat pe treptele băncii şi a aşteptat sosirea poliţiei.

Aceasta le-a mărturisit poliţiştilor ajunşi la faţa locului că de când a fost eliberată din închisoare trăieşte pe străzi şi că a fost bătută crunt de mai multe persoane necunoscute, în timp ce se afla într-un parc. 

Pentru că nu a reuşit să găsească un loc liber la un adăpost pentru oamenii străzii, Linda a decis să dea spargerea ca să se întoarcă la puşcărie, unde se simte în siguranţă, conform postului de televiziune CBS.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite