Miresele blestemate: locuri de care să te fereşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe DN7 se poate vedea un monument numit Troiţa Miresei sau Troiţa Margaretei.
Pe DN7 se poate vedea un monument numit Troiţa Miresei sau Troiţa Margaretei.

În diverse locuri din ţară, circulă o mulţime de poveşti despre mirese blestemate, care şi-au luat viaţa din motive tragice. Neliniştea, nefericirea şi dorinţa lor de răzbunare sunt însă mai puternice ca moartea - iar apariţiile cu văl alb continuă să-i bântuie pe cei vii.

Mireasa din Trivale

În cartierul piteştean Trivale s-ar fi sinucis, în urmă cu nişte ani, o tânără, după ce a aflat că iubitul ei a fost călcat de maşină chiar în ziua nunţii. La un timp după acest episod, un taximetrist a fost oprit într-o noapte de o fată.

Aceasta i-a cerut şoferului să o ducă în pădurea din Trivale. Şoferul s-a executat. Fata i-a lăsat, în loc de bani, propria verighetă, şi l-a rugat să o aştepte. Conducătorul auto a căzut însă într-un somn adânc – iar când s-a trezit, se afla exact în faţa blocului unde se sinucisese mireasa.

Mireasa spânzurată din Radovan

Doljenii, şi nu numai ei, se codesc să treacă pe lângă pădurea Radovan. O mireasă moartă în condiţii tragice bântuie prin zonă – iar apariţia ei provoacă accidente rutiere, chiar dacă porţiunea de drum care însoţeşte pădurea e netedă ca-n palmă.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro şi alte locuri din ţară cu poveşti despre mirese blestemate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite