Fetele care au transformat pierderea virginităţii într-o afacere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Percea FOTO protvmagazin.ro
Alina Percea FOTO protvmagazin.ro

Dacă în trecut fetele puneau preţ pe pierderea virginităţii şi aşteptau persoana potrivită ca să facă acest pas, acum au transformat „momentul unic” într-o afacere. Unele şi-au vândut virginitatea la licitaţie ca să-şi finanţeze studiile, altele ca să salveze oamenii nevoiaşi din ţările subdezvoltate. Sau, cel puţin, aşa susţin ele.

În urmă cu nouă ani, Cathy Cobblerson din Texas a postat pe ebay că-şi vinde virginitatea pentru 100.000 de dolari. Ulterior, licitaţia a fost anulată şi nu se ştie dacă fata a încercat să facă aceeaşi lucru, însă pe alt site, scrie oddee.com.

Tot în 2004, Rosie Reid (18 ani) din London a primit 8.400 de lire sterline de la un inginer în vârstă de 44 de ani. Chiar dacă era prima oară când făcea sex cu un bărbat, Rosie mai avea acasă o iubită. Potrivit presei britanice de la acea vreme, se pare că iubita a aşteptat la uşă în timp ce Rosie l-a satisfăcut pe bărbatul care câştigase licitaţia.

Modelul peruan Graciela Yataco a ajuns să-şi liciteze virginitatea pe Internet, fiindcă avea nevoie să-i plătească mamei sale tratamentul. În urma licitaţiei, Graciela s-a ales cu nici mai mult, nici mai puţin de 1,3 milioane de dolari.

Natalie Dylan (22 ani) a obţinut de trei ori mai mult, adică aproximativ 3,7 milioane de dolari. Fata declara la vremea respectivă că va folosi banii ca să-şi finanţeze programul de master.

Şi pentu că româncele nu se pot lăsa mai prejos, şi Alina Percea a cerut bani în schimbul virginităţii sale. În 2009, tânăra de 18 ani a primit 8.000 de lire sterline de la un italian. Bărbatul în vârsta de 45 de ani i-a plătit şi călătoria până în Veneţia, mai scrie oddee.com.

În 2012, Catarina Migliorini, o studentă din Brazilia, şi-a vândut virginitatea pentru 780.000 de dolari. Câştigătorul licitaţiei online a fost un japonez pe nume Natsu. Catarina a spus că va folosi banii ca să construiască locuinţe pentru familiile sărace din oraşul ei natal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite