Femeile din Japonia, nebune după o gorilă. Masculul este comparat cu George Clooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Oddity Central
FOTO Oddity Central

Shabani este o gorilă în vârstă de 18 ani care a „îngenunchiat‟ tinerele din Japonia prin şarmul său. Masculul, cunoscut şi ca „ikimen‟, termenul japonez pentru „bărbat chipeş‟, a fost comparat pe reţelele sociale cu George Clooney sau cu Hugh Jackman.

Shabani a crescut într-o grădină zoologică din Australia, şi-a mutat „reşedinţa‟ la Grădina Zoologică Higashiyama şi Grădinile Botanice din Nagoya, Japonia, din anul 2007. Masculul, acoperit de blană neagră, strălucitoare şi cu o expresie seducătoare pe chip, şi-a câştigat celebritatea după ce pozele sale s-au răspândit pe Twitter şi pe alte reţele sociale. Fanele goriloiului îl asemuiesc nu numai un bărbat chipeş, ci şi cu un „ikumen‟, care înseamnă „un tată care are grijă de copiii lui‟.

Deşi Shabani nu este conştient de succesul nebun pe care îl are la femei, îngrijitorul grădinii zoologice Allan Schmidt crede că acesta se bucură atunci când este fotografiat. Potrivit bărbatului, privirea sensibilă a gorilei este cea care îi conferă sex-appeal. „Numărul vizitatorilor a crescut în ultima vreme. Femeile spun că este foarte arătos şi sexy‟, a mai declarat Schmidt.

foto
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite