Copil de 7 ani, găsit în cocină în China: micuţul avea pantalonii lipiţi de picioarele degerate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liu Hongbo, un băieţel în vârstă de şapte ani din oraşul Puyang, situate în estul Chinei, a fost găsit într-un container menajer alături de un porc. Micuţul era murdar, plin de semne şi vânătăi şi nu putea să vorbească, scrie „Daily Mail‟.

Potrivit localnicilor, Liu a fost abuzat ani la rând de părinţii săi, care l-au forţat să doarmă cu porcii, sub cerul liber, chiar şi pe timpul iernii, când temperaturile erau extreme de scăzute. Drept urmare, micuţul a suferit de nenumărate ori de degerături din cauza cărora picioarele i s-au infectat. Ca să îl schimbe de hainele murdare, persoanele care l-au găsit au fost nevoite să îi taie pantalonii, care erau lipiţi de puroiul de pe membre.

Vecinii au povestit reprezentanţilor organizaţiei Puyang Loving Society, înfiinţată pentru a-i ajuta pe cei săraci, că mama băiatului, bolnavă psihic, îl bătea crunt şi cu regularitate, lovindu-l cu capul de podea şi de uşi. 

După ani de zile de abuz însă, viaţa lui Liu Hangbo s-ar putea îmbunătăţi considerabil. Micuţul a fost consultat de medici şi va fi lăsat în grija mătuşii lui, care l-a crescut până la vârsta de trei ani, când părinţii abuzivi l-au cerut înapoi acasă. În plus, băieţelul va primi o pensie lunară în valoare de 70 de euro de la guvernul local până la împlinirea vârstei de 18 ani. Încă nu se cunosc măsurile care se vor lua asupra părinţilor. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite