Wimbledon. Tenismenele primesc ameninţări oribile de la pariori: "Mi s-a urat să mor de cancer sau în chinuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heather Watson joacă azi cu Serena Williams FOTO Mediafax
Heather Watson joacă azi cu Serena Williams FOTO Mediafax

La câteva luni după ce Simona Halep a primi sute de mesaje de ameninţare din partea unui danez, Heather Watson dezvăluie o altă faţă a poveştii.

Reţele sociale au devenit o necesitate în rândul sportivilor, însă interacţiunea cu fanii are şi părţile ei proaste sau chiar cumplite.

Heather Watson, cea mai bună jucătoare din Anglia, a dezvăluit că primeşte sute de mesaje de ameninţare: "Cei mai mulţi sunt cei care au jucat la pariuri şi au pierdut bani, fie că au pariat pe tine sau pe adversara ta. Am încetat să mai citesc acele mesaje pentru că îmi făceau rău. Erau mesaje în care eram ameninţată că voi fi omorâtă, eu şi familia mea, sau mi se ura să mor în chinuri sau de cancer. Am auzit nişte cuvinte sau înjurături de care nici nu ştiam că există". 

"Cred că aceşti oameni nu au viaţă. Se ascund în spatele unui calculator, ca nişte laşi, şi se gândesc că pot spune orice", a mai declarat Heather Watson, care o va întâlni astăzi la Wimbledon pe nimeni alta decât Serena Williams, locul 1. Partida e programată în jurul orei 20.00.

Dezvăluirile lui Heather Watson vin la puţin timp după ce Irina Begu a intrat într-un conflict verbal cu un suporter furios că a pierdut bani după ce a pariat pe jucătoarea româncă la Birmingham.

În urmă cu ceva timp, oamenii din stafful Simonei Halep au alertat poliţia după ce un psihopat danez i-a trimis sute de mesaje. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite