VIDEO Viitorul - Steaua 0-3: „Reghe“ a jucat doi solist. Ce cotă ajunsese să aibă victoria Stelei înainte de primul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf
Reghecampf

Sezonul trecut, bucureştenii au cedat punctele, fără nicio jenă, echipei lui Hagi, după un 2-5 dezgustător, chiar pe Ghencea. De această dată însă, s-a jucat corect, iar roş-albaştrii s-au impus la scor, marcând şi două goluri formidabile.

Viitorul - Steaua s-a jucat, luni seara, însă meciul care a încheiat etapa cu numărul 28 a fost precedat de un alt „meci“: Negoiţă - Reghecampf. Finanţatorul dinamoviştilor a insinuat că, la fel ca în returul campionatului trecut, Viitorul - Steaua va fi blat. Antrenorul roş-albaştrilor a reacţionat vehement, spunând că Negoiţă nu se pricepe la fotbal.

La cum s-a jucat la Chiajna, „Reghe“ a avut dreptate. Sau, glumind puţin, aşa cum a făcut-o Radu Paraschivescu în studioul Digi Sport, la pauza meciului, antrenorul Stelei a jucat doi solist la pariuri. Dincolo de glume însă, campioana n-a mai făcut „donaţii“ de puncte, şi-a respectat blazonul şi a câştigat, fără emoţii. 

Bucureştenii au rezolvat meciul în două minute. Latovlevici a deschis scorul cu o execuţie fabuloasă, a la Del Piero, aşa cum a apreciat Ilie Dumitrescu (39). Elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au pus balonul la centru, dar nici n-au apucat să se apropie de careul Stelei, fiindcă au pierdut posesia, iar pe contraatac, Chipciu l-a servit pe Iancu, iar acesta a înscris împotriva fostei sale echipe (40).

Keşeru, o „bijuterie“ de gol

După pauză, Steaua a dominat şi a majorat scorul cu încă un gol splendid. Keşeru l-a înlocuit pe Iancu, în minutul 49, iar la prima atingere de balon a şi înscris. Vârful adus din Franţa a profitat de faptul că Toşca l-a admirat, în loc să-l atace, şi a marcat cu un şut-bombă, în diagonală (50).

S-a terminat 3-0, iar Steaua s-a distanţat în fruntea clasamentului, după eşecul suferit de Astra pe terenul celor de la Dinamo. Echipa lui Reghecampf are 65 de puncte, în timp ce giurgiuvenii au adunat 56 de puncte după 28 de jocuri. Viitorul e pe penultimul loc cu 27 de puncte, la patru puncte de poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în Liga I.

CITEŞTE Şi:

*„Reghe“ şi „Lato“ l-au făcut praf pe Negoiţă. Declaraţia serii: „Era mai bine în timpul comunismului“

2

era cota pentru o victorie a Stelei pe bwin.com, exact înainte ca Latovlevici să marcheze pentru 1-0.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite