VIDEO Viitorul Constanţa-Astra Giurgiu 0-4 / Puştii lui Hagi au fost umiliţi de giurgiuveni în exilul de la Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra s-a distrat pe terenul din Chiajna cu Viitorul lui Gică Hagi în prima etapă a noului sezon. Giurgiuvenii i-au spulberat pe puştii Constanţei şi aşteaptă cu mare încredere returul cu Omonia Nicosia din turul doi preliminar al Europa League (în tur 1-1 acasă).

Viitorul Constanţa-Astra Giurgiu se anunţa un meci echilibrat, însă portarul Viitorului, Cosmin Vâtcă, a fost "groparul" gazdelor, gafând impardonabil la două dintre cele patru goluri marcate de oaspeţi. Partida a avut loc pe stadionul Concordiei Chiajna, fostă prim divizionară, din cauza că Hagi nu a mai dorit ca echipa sa să joace meciurile de acasă la Constanţa pe motiv că nu a primit niciun sprijin financiar din partea autorităţilor locale constănţene. Astfel, în faţa a câteva sute de spectatori, Viitorul a fost umilită de Astra, sub privirile siderate ale "Regelui".

Prima repriză a fost albă de ambele părţi, dar ce a urmat pentru echipa lui Hagi va rămâne de tristă amintire. În minutul 51, portarul Vâtcă s-a evidenţiat în mod negativ. Acesta a ieşit greşit din poartă la o fază de atac a oaspeţilor şi i-a permis lui Budescu să deschidă scorul. Trei minute mai târziu, acelaşi Vâtcă a scăpat din braţe o minge centrată de un adversar, iar Budescu a majorat avantajul Astrei.

Budescu a fost, de altfel, eroul Astrei. În minutul 61, atacantul a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri şi a făcut 3-0. Bomboana pe colivă a fost pusă în minutul 66, când Amorim a prins un voleu de zile mari, catapultând mingea direct la colţul scurt. S-a terminat 4-0 pentru Astra, care aşteaptă cu încredere returul de peste 4 zile cu Omonia Nicosia din Europa League. În tur, pe Arena Naţională, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Viitorul: Vâtcă - Toşca, Larie, Ghionea, Bălaşa - Benzar, Lazăr - Năstăsie, Dică, Thiago - Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Astra: Lung - Bărboianu, Mureşan, Găman, Junior Morais - Laban, Seto - Enache, Budescu, William - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

VIDEO cu rezumatul partidei Viitorul-Astra. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite