VIDEO O seară demenţială: Ronaldo a redus „Teatrul Viselor“ la tăcere. Şase goluri în cel mai dramatic meci al rundei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Fotbal electrizant în cea mai tare competiţie intercluburi din lume: în cele opt partide de marţi seară din Liga Campionilor s-au dat 21 de goluri. Iar cel mai aşteptat meci s-a jucat la Manchester, acolo unde United a primit vizita celor de la Juventus.

Revenire spectaculoasă pentru Cristiano Ronaldo la Manchester pe stadionul „Old Trafford“, acolo unde şi-a scos capul în fotbalul mare!

Eliminat în runda inaugurală din faza grupelor, în confruntarea cu Valencia, portughezul de 33 de ani şi-a dorit enorm să joace pe arena unde, între sezoanele 2003-2004 şi 2008-2009 a fost un „zeu“ în echipa stelară a lui Sir Alex Ferguson. Deşi, în mod normal, Ronaldo ar fi trebuit să primească două etape de suspendare pentru eliminare directă, Juventus a tras sforile, iar UEFA, probabil şi din raţiuni de marketing, l-a suspendat doar pentru un meci pe Ronaldo.

Drept urmare, acesta s-a aflat, marţi seară, pe teren fiind primit cu căldură de suporterii lui United care, în continuare, îl respectă pentru ce a făcut la Manchester. 

Doar că acum, fiind în tricoul lui Juventus, Ronaldo le-a stricat seara englezilor, pasând decisiv la singurul gol al meciului, reuşit de Dybala (17). 

United, o echipă în criză, n-a reuşit egalarea, deşi a avut o bară prin Pogba în minutul 75.

VEZI GOLUL MECIULUI MANCHESTER UNITED - JUVENTUS

Real Madrid, victorie la limită după 31 de zile

Dacă United nu se simte bine în Anglia, în Spania, Real Madrid traversează o perioadă catastrofală după standardele „galacticilor“.

Campioana Europei nu mai bătuse pe nimeni de la 22 septembrie! În această perioadă, echipa a înregistrat un bilanţ şocant: patru înfrângeri şi un egal, un gol marcat, şapte primite!

A fost nevoie ca, marţi seară, pe „Santiago Bernabeu“ să ajungă modesta Viktoria Plzen pentru ca trupa pregătită de Lopetegui să învingă, la limită, scor 2-1 (Benzema 11, Marcelo 55 / Hrošovský 78).

Urmează însă derby-ul de duminică de pe „Camp Nou“ cu Barcelona (ora 17.15, Digi Sport), iar madrilenii nu par să fie în formă.

VEZI GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - VIKTORIA PLZEN

Dramă şi şase goluri la Hoffenheim

Cel mai spectaculos meci al serii în Liga Campionilor a venit de acolo de unde, probabil, fanii n-au avut mari aşteptări.

Hoffenheim - Lyon s-a terminat 3-3 (Kramarici 32, 47, Joelinton 90+2 / Traore 26, NDombele 59, Depay 67), iar dramatismul s-a menţinut până în ultima fază, când nemţii, conduşi de două ori, au smuls un punct.

Liga Campionilor, etapa a 3-a

Marţi

Grupa E

AEK Atena – Bayern Munchen 0-2

Ajax – Benfica 1-0

Clasament: 1. Ajax 7p, 2. Bayern 7p, 3. Benfica 3p, 4. AEK 0p

Grupa F

Hoffenheim – Lyon 3-3

Şahtior Doneţk – Man. City 0-3

Clasament: 1. Man. City 6p, 2. Lyon 5p, 3. Hoffenheim 2p, 4. Şahtior 2p

Grupa G

Real Madrid – Viktoria Plzen 2-1

AS Roma – ŢSKA Moscova 3-0

Clasament: 1. Real Madrid 6p, 2. AS Roma 6p, 3.ŢSKA 4p, 4. Plzen 1p

Grupa H

Young Boys – Valencia 1-1

Man. United – Juventus 0-1

Clasament: 1. Juventus 9p, 2. Man. United 4p, 3. Valencia 2p, 4. Young Boys 1p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite