VIDEO Roland Garros: cele mai ciudate momente ale ediţiei din acest an. Federer, nervos, Şarapova, fluierată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer FOTO AFP
Roger Federer FOTO AFP

Ediţia din acest an a Grand Slamului de la Paris a debutat cu momente tensionate, inedite, dar şi amuzante, cu jucători de top în prim plan.

În prima zi a turneului, Roger Federer l-a bătut pe columbianul Alejandro Falla, partidă la finalul căreia un copil a pătruns pe teren nestingherit, încercând să-şi facă un selfie cu superstarul elveţian. Federer s-a uitat nedumerit spre acesta şi a aşteptat intervenţia oamenilor de ordine, care a sosit cu întârziere. 

"Nu e normal ce s-a întâmplat. E important să te simţi în siguranţă, dar din câte se pare oricine poate să intre pe teren. E bine că nu a fost nimic grav, dar e nevoie de mai multă atenţie", a declarat FedEx. . 

Maria Şarapova a câştigat două din ultimele trei finale de la Roland Garros, dar nu e chiar favorita publicului francez. După victoria cu estona Kanepi de luni, „Masha” a fost fluierată din tribune pentru că a refuzat să dea un interviu imediat după meci. „Sunt răguşită”, a motivat ea. Pe de altă parte, starea medicală nu o va împiedica să-şi apere trofeul de anul trecut. „Doar dacă ajung în sicriu nu mă prezint la următorul meci”, a scris ea pe Twitter, încercând o glumă.  

Virginie Razzano, din Franţa, a încercat să-şi surprindă adversara cu un serviciu rar întâlnit, "de sub mână" (VIDEO) 

Jucătoarele Johanna Konta (Marea Britanie), locul 143 WTA, şi Denisa Allertova (Cehia), locul 88 WTA, au disputat, luni, cel mai lung tie-break din istoria turneului de la Roland Garros, atât la masculin, cât şi la feminin. Allertova a câştigat primul set în 68 de minute, după ce s-a impus cu 19-17 în faţa sportivei britanice, în tie-break. 

Încă un nume greu a căzut de pe tabloul feminin

VIDEO Maria Şarapova, fluierată la ieşirea de pe teren

VIDEO Un fan ajunge pe teren şi vrea să-şi facă un selfie cu Roger Federer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite