VIDEO Reghecampf, "îngropat" de arbitri şi de ratări. Al Hilal a pierdut nemeritat Liga Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf e cu moralul la pâmînt
Reghecampf e cu moralul la pâmînt

Visul lui Laurenţiu Reghecampf de a câştiga Liga Campionilor Asiei s-a năruit după o dublp manşă cu australienii de la Sydney Wandereres.

După ce în tur au pierdut cu 0-1, elevii lui Reghecampf au remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu adversarii, deşi arabii au fost mult peste ei. Echipa lui Reghe a avut o sumedenie de ocazii clare, unele chiar rarisime, pe care le-a ratat, dar şi cel puţin două penaltyuri foarte clare, refuzate de japonezul Nishimura, omul care a acordat penalty la o cădere ruşinoasă a lui Fred la Cm din Brazilia, deşi în discuţie pot intra patru faze în care Al Hilal putea primi lovitură de departajare."Cangurii" au câştigat trofeul, cei de la Sydney reprezentând prima formaţie din Australia care cucereşte Liga Campionilor Asiei, competiţie la care echipele de la Antipozi participă deoarece în zona Oceaniei nu au concurenţă. 

Performanţa celor de la Sydney este uriaşă, dacă ţinem cont că echipa este înfiinţată în 2012 şi nu câştigase niciun trofeu până la Liga Campionilor Asiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite