VIDEO Real Madrid - Valladolid 4-3. Ronaldo a dat golul 200 pentru Real. Mourinho a făcut show cu ziariştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho e o figură a fotbalului mondial
Mourinho e o figură a fotbalului mondial

Real Madrid a învins acasă pe Real Valladolid, scor 4-3, şi a amânat sărbătoarea Barcelonei, care nu mai poate câştiga astăzi.

Cristiano Ronaldo a înscris două goluri şi a ajuns la cota 200 pentru madrileni. El speră ca până la finalul sezonului să-l depăşească pe mexicanul Hugo Sanchez, care a punctat de 208 ori. 

La finalul meciului de pe Bernabeu, Jose Mourinho a făcut show în faţa presei."Se spune că n-am rezultate la Real. Poate că e vina mea deoarece înainte am câştigat multe trofee, dar şi aici am reuşit destul în trei ani. Am adus Cupa Spaniei la Real după 20 de ani, am stopat hegemonia Barcelonei în campionat şi am ajuns de trei otri în semifinalele Ligii Campionilor", a spus Mourinho, după care a scos a hârtie din buzunar şi a început să citească: "Di Stefano, Toshack, Antic, Beenhakker, Pellegrini ... În ultimii 21 de ani, Real a avut 18 de antrenori şi a reuşit să ajungă la semifinalele Ligii Campionilor de 5 ori. Mourinho a făcut-o de trei ori în trei ani. Eu nu cred că este un lucru uşor..." 

Portughezul s-a referit şi la conflictul pe care îl mare cu portarul Iker Casillas: "Am avut probleme doar cu jucătorii care aşteptau un tratament preferenţial".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite