VIDEO Pantilimon a închis poarta lui Sunderland contra lui Chelsea. Contra, la al doilea eşec consecutiv cu Getafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una caldă, alta rece pentru antrenorii şi fotbaliştii români în meciurile disputate sâmbătă în campionatele puternice ale Europei. Pantilimon a salvat un punct pentru Sunderland în confruntarea cu liderul din Anglia, Chelsea, scor 0-0, în timp ce echipa lui Cosmin Contra, Getafe, a pierdut acasă cu Athletic Bilbao, scor 1-2.

Costel Pantilimon a fost titular în poarta lui Sunderland în partida din etapa a 13-a din Premier League, contra liderului Chelsea. Evoluţia românului a fost impecabilă, paradele sale salvând un punct pentru formaţia gazdă, care se luptă pentru a se menţine în prima liga engleză. Totodată, egalul îi împiedică pe elevii lui Mourinho să se distanţeze în fruntea clasamentului. Distanţa care o separă pe Chelsea de locul 2, ocupat acum de Southampton, este de şase puncte (Southampton are un meci mai puţin disputat).

VIDEO cu rezumatul meciului Sunderland-Chelsea

În schimb, din Spania vin veşti proaste. Echipa lui Cosmin Contra, Getafe, a pierdut acasă jocul cu Athletic Bilbao, scor 1-2. Oaspeţii au condus din minutul 36, după golul marcat de San Jose. Jucătorii lui Getafe au alergat după egalare până la finalul jocului, însă cei care au înscris au fost tot oaspeţii prin Etxebarria, în minutul 90. Totuşi, Getafe a marcat golul de onoare prin Lafita, în primul minut de prelungiri.

Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă pentru Getafe, care n-a mai câştigat pe teren propriu în campionat din luna septembrie. Echipa lui Contra se află pe locul 11, dar distanţa care o separă de primul loc retrogradabil este doar de patru puncte.

VIDEO cu rezumatul partidei Getafe-Athletic Bilbao 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite