VIDEO Pandurii – Corona 5-0: „desculţii“ Ligii I, „jumuliţi“ la Târgu-Jiu. Gol fabulos înscris de Alex din „foarfecă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matulevicius (la minge) a marcat două goluri
Matulevicius (la minge) a marcat două goluri

Matulevicius şi compania şi-au descărcat toate frustrările adunate, de-a lungul returului, în partida în care au întâlnit cea mai slabă echipă a campionatului.

Dintr-o echipă care, în finalul anului 2013, s-a calificat până în grupele Ligii Europa, Pandurii Târgu-Jiu a ajuns într-o situaţie de coşmar, în 2014:

*Nicio victorie, acasă, în partea a doua campionatului. Bilanţul: trei remize şi două înfrângeri

*Nicio victorie de la 7 aprilie, de la acel 1-0, la Mediaş, cu Gaz Metan. De atunci, gorjenii au bifat trei remize şi trei eşecuri.

Această situaţie a dus la plecarea antrenorului Cristi Pustai, însă nici cu înlocuitorul acestuia, Petre Grigoraş, cei de la Pandurii n-au ieşit din criză, obţinând două puncte în patru jocuri.

A fost nevoie de vizita celor de la Corona Braşov, la Târgu-Jiu, pentru ca Pandurii să iasă din criză. Joi seara, în meciul care a deschis etapa a 33-a, penultima, gazdele s-au impus cu 5-0 (Anton 10, Alex 18 şi 64, Matulevicius 62 şi 76). Cea mai frumoasă reuşită a fost cea de 3-0, Alex punctând cu o „foarfecă“ splendidă.

Victoria a menţinut Pandurii pe locul 7 cu 47 de puncte, la un punct de CFR, care are un meci mai puţin. Cele două echipe speră să ia locul celor de la Dinamo în Liga Europa, în cazul în care „câinii“ vor fi excluşi de UEFA, după ce Ionuţ Negoiţă a demarat procedura de insolvenţă.

Corona a rămas pe ultimul loc cu şase puncte, braşovenii pierzând opt puncte din cauza neachitării unor datorii.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite