VIDEO Olăroiu a sărbătorit româneşte la Dubai: fanii Stelei au celebrat cu idolul lor titlul cucerit de Al-Ahli în Emirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moment inedit la festivitatea câştigării campionatului de către formaţia din Dubai: un grup de români a coborât pe gazon, a dansat şi a cântat cu Oli, sub privirile arabilor.

Chiar dacă joacă în alb-roşu, Al-Ahli a avut parte de o sărbătoare roş-albastră, duminică seară, după ultima etapă a campionatului din Emirate. Elevii lui Oli rezolvaseră ecuaţia titlului, încă de acum trei săptămâni, însă oficialii clubului au amânat petrecerea pentru ultima rundă.

Potrivit programului, Al-Ahli ar fi trebuit să joace, în deplasare, pe terenul celor de la Al-Dhafra, însă gazdele au acceptat să meargă pe terenul formaţiei din Dubai, pentru a le permite suporterilor lui Al-Ahli să celebreze primul titlu după şase ani pe propriul stadion.

Meciul, unul fără miză pentru ambele cluburi, s-a încheiat cu 5-1 pentru Al-Ahli. După ultimul fluier, a avut loc o festivitate spectaculoasă în cadrul căreia Oli şi elevii săi au primit medaliile de campioni. Tehnicianul român a avut parte şi de o surpriză plăcută: la festivitate au participat şi mai mulţi români, aflaţi la Dubai, suporteri ai Stelei. Aceştia au făcut poze cu Oli şi au cântat cu el, în cinstea titlurilor câştigate de Al-Ahli în Emirate, dar şi de Steaua, în România.

image

Oli: „Nu-mi place trei. Vreau patru!“

Cosmin Olăroiu a vorbit despre faptul că Al-Ahli poate încheia sezonul, la 18 mai, cu un nou trofeu, dacă se va impune în finala Cupei Preşedintelui.

„Nu-mi place trei. Vreau patru!“, a spus Oli, în glumă, referindu-se la faptul că echipa sa a luat deja Supercupa, titlul şi Cupa Emiratelor în acest sezon.

El a explicat apoi care a fost secretul succesului din actuala stagiune. „Muncă! Elevii mei au muncit din greu, iar între echipă, stafful tehnic şi cel administrativ a existat o colaborare foarte bună. Am fost ca o familie. Un campion nu renunţă niciodată, aşa că sper ca jucătorii mei să fie motivaţi pentru a câştiga şi Cupa Preşedintelui“, a declarat Oli.

VEZI INTERVIUL LUI OLĂROIU ŞI CUM A FOST ABORDAT DE FANII STELEI

VEZI FESTIVITATEA CÂŞTIGĂRII TITLULUI DE CĂTRE AL-AHLI 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite