VIDEO Niculescu, calificare în forţă la Taşkent: Urmează duelul cu cea mai cunoscută lesbiană din circuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a abordat turneul de la Taşkent (Uzbekistan) cu trei sportive pe tabloul principal: Sorana Cîrstea (96 WTA), Irina Begu (117 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA). Două dintre ele sunt în turul II.

După Sorana Cîrstea, Monica Niculescu a trecut şi ea de runda inaugurală la Taşkent la capătul unui meci pe care, în mare, l-a dominat.

Sportiva de 31 de ani a trecut de favorita tribunelor, Nigina Abduraimova (Uzbekistan, 552 WTA), scor 6-1, 7-5. A fost al 20-lea succes în 31 de meciuri din acest sezon pentru Niculescu. Prin calificarea în turul II la Taşkent, românca a urcat două locuri în ierarhia virtuală până pe 104.

Pentru Niculescu urmează acum un duel cu belgianca Alison van Uytvanck (61 WTA), cea mai cunoscută lesbiană din circuit. Aceasta are o relaţie deschisă cu conaţionala ei, Greetje Minnen (124 WTA). 

Minnen participă şi ea la turneul de la Taşkent, fiind calificată deja în turul II. De remarcat că Van Utvanck şi Minnen se pot duela în semifinale, dacă vor avansa amândouă până în această fază.

De altfel, în acest sezon, a existat deja un meci între cele două, încheiat cu un sărut la fileu: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite