VIDEO Mutilat, Milanov trăieşte un calvar: detalii dureroase despre coşmarul prin care trece în Bulgaria. Când revine pe teren şi ce vrea să-i facă lui Cadu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu l-a desfigurat pe Milanov
Cadu l-a desfigurat pe Milanov

Preşedintele clubului FC Vaslui a vorbit, în premieră, despre situaţia medicală a fundaşului care a primit un picior în gură în timpul meciului cu CFR Cluj.

Ricardo Cadu a luat o suspendare de nouă etape din partea Comisiei de Disciplină, însă necazurile sale nu s-au terminat, după ce i-a scos dinţii bulgarului Jivko Milanov. Acesta intenţionează să-l dea în judecată pe fotbalistul pe care antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, l-a catalogat drept un „killer“. Mai mult, şi clubul FC Vaslui va solicita urmărirea penală a lui Cadu.

„Decizia luată de Comisia de Disciplină nu poate repara fizionomia lui Milanov şi nici prejudiciul creat clubului prin faptul că acest jucător nu mai poate fi folosit cel puţin două luni. Atacul lui Cadu asupra lui Milanov e în afara jocului de fotbal şi nu s-a văzut nici măcar în sporturile de contact în care e permisă lovitura cu piciorul în faţă“, a spus Ciprian Damian, preşedintele vasluienilor.

„Probabil că jucătorul se va adresa instanţei. El va trebui să-şi facă implanturi, până acum suferind nu mai puţin de cinci operaţii. Şi clubul se va adresa instanţelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea gravă a lui Milanov“, a încheiat Damian.

Imediat după ce a fost desfigurat de Cadu, fotbalistul galben-verzilor a ajuns la spitalul din Vaslui, iar ulterior s-a întors acasă, în Bulgaria, pentru tratament.

VEZI INTRAREA LUI CADU LA MILANOV

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite