VIDEO Misterul care ia amploare: nemţii susţin că ştiu motivul pentru care Serena a avut un comportament bizar la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trecut o săptămână de când jucătoarea numărul 1 din lume a abandonat la dublu, la Wimbledon, iar jurnaliştii din întreaga lume încearcă să explice ce s-a întâmplat cu ea, la Londra.

Serena Williams abia s-a ţinut pe picioare la meciul de dublu în care ea şi sora sa, Venus, au abandonat repede, la scorul de 3-0 pentru adversarele lor. „La cum s-a prezentat, Serena a fost beată sau drogată“, s-a spus despre jucătoarea de 32 de ani.

Pusă în faţa acestor zvonuri, americanca s-a apărat printr-un scurt comunicat de presă în care a precizat că a contractat un virus şi, de aceea, a fost dezorientată pe terenul de tenis. 

Acum, la o săptămână de la acest incident, nemţii de la „Bild“ au publicat o altă explicaţie pentru modul în care Serena s-a prezentat la Wimbledon.

„E însărcinată cu copilul antrenorului“

Potrivit sursei citate, liderul mondial e însărcinată şi, de aceea, abia s-a ţinut pe picioare la partida de dublu, alături de sora sa. „Bild“ merge mai departe cu această speculaţie şi spune că tatăl copilului ar fi Patrick Mouratoglou, nimeni altul decât antrenorul francez al Serenei. Despre o relaţie amoroasă între cei doi s-a vorbit şi în trecut, ceea ce întăreşte acum zvonul lansat de publicaţia germană.

Serena revine pe teren

După episodul de la Londra, prima apariţie public pentru Serena Williams va fi la Suedia, la 14 iulie. Americanca şi-a confirmat prezenţa la Swedish Open, acolo unde îşi va apăra titlul cucerit, anul trecut.

A fost beată Serena Williams? Imagini incredibile din meciul de la Wimbledon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite